Teràpia Integrativa del Part: TIP

Què és la TIP?

És una teràpia natural basada en la teràpia sistèmica on revivim el part des d’una visió integradora, sanadora, objectiva i sense dolor.

Ens obrim a sentir, respectar, respirar i alliberar tot allò que ens bloqueja i impedeix avançar. Ens permetem dir el que sentim o vam sentir, expressar-nos lliurement i sense judicis. Donem permís al dolor que ens ha acompanyat fins ara perquè pugui marxar i l’espai que deixa l’omplim d’amor i comprensió.

Podem mirar el que va passar, com va passar i perquè va passar des d’una mirada nova i renovada. Lliures. En pau.

Adreçat tan a mares i pares que necessiten superar el moment del naixement del seu fll ( han viscut un part traumàtic o invasiu, poc respectuós, on s’han sentit vulnerables, o han patit ferides tan físiques com emocionals) com per adults que volen superar i sanar les ferides emocionals del seu naixament o que senten dificultats a l’hora de prendre decisions, o de relacionar-se amb els altres, entre altres.

També per nadons o nens que han patit o van patir un part difícil, complicat o poc respectuós, una separació prematura, o altres dificultats relacionades amb el naixement (problemes de salut des de ben petits, hospitalitzacions, etc).

És una teràpia ràpida i eficaç, no requereix de llargues inversions de temps ni diners i notaràs els resultats immediatament.

Si t’inscrius al nostre butlletí, tens la primera sessió gratuïta.

Escriu-nos per qualsevol dubte o per més informació a icatna@icatna.cat o truca al 695114152.

Leave a Comment

%d bloggers like this: